BAFRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE YOĞUN İLGİ
Haber
19 Ekim 2021 - Salı 15:38
 
BAFRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE YOĞUN İLGİ
Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bölge halkında ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Sağlık Haberi
BAFRA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bölge halkında ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde modern araç ve gereçlerle hastalara hizmet verildiğini belirten vatandaşlar; Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi güler yüzlü, güvenilir, kaliteli, uluslararası standartlarda verdiği hizmetler ile adeta Bölge halkımızın diş sorunlarına çözüm merkezi oldu.

“Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurulmadan önce eskiden diş sağlığı konusunda İllere giderdik. Ancak artık diş yönünden gerek hekimler gerekse hastane şartları anlamında güzel bir hizmet almaktayız.  Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden her alandan diş sağlığı hizmeti almaktayız. Hem hekimler hem de hastane hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını” belirttiler.

BAŞHEKİM KINAY: “HASTALARIMIZA EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ UYGULUYORUZ”

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Göksel KINAY;

“Hastanemizde güler yüzlü, güvenilir kaliteli, uluslararası standartlarda hizmet veriyoruz. Hastanemizde en kaliteli ürünleri hastalarımıza uyguluyoruz. Hastanemiz çok büyük bir diş sağlığı problemini Bafra ilçemizden kaldırdı. Hastaların sürekli Samsun’a ve diğer büyük illere gitmelerine gerek kalmadı. Her türlü diş tedavisini Hastanemizde yapıyoruz. Hekimlerimiz çok sayıda fazla hastaya bakıyor. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Hastalarımıza burada hijyen eğitimi de veriyoruz, en önemli etken hastanemizde büyük hasta kadar çocuk hastaya da bakıyoruz” diye konuştu.
Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine gelen hastalar ise hem hekimler hem de hastane hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını söylediler.

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine donanımlı ameliyathane, ekipman ve uzman kadrosuyla çalışmalarını sürdürerek her geçen gün daha fazla hastaya hizmet veriyor.

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Göksel KINAY, hastalara hizmet konusunda gereken tüm imkanların sağlandığını belirtti.

Bizler de Medya gurubu olarak Diş hastanemizde ki bu olumlu ve faydalı gelişmeleri gün be gün yakinen takip ediyoruz.

Hasta ve hasta yakınları ile görüşüyoruz. Kimin ile görüştüysek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

İnşallah sayın Milletvekilimiz Orhan KIRCALI’nın büyük katkıları ile İnşası devam eden Yeni diş hastanemizin hizmete başladığında daha modern, daha donanımlı bir anlayışla sadece Bafra’ya değil Bölgemize hizmet verecektir.

Bu olumlu gelişmeler de Büyük katkıları olan Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Göksel KINAY kardeşimizi fedakarca çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAFRA, AĞIZ, VE, DİŞ, SAĞLIĞI, MERKEZİNE, YOĞUN, İLGİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı