Bafra 1453 Fetihspor'un Genç Futbolcusu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor Akademesine gitti
Haber
01 Eylül 2022 - Perşembe 19:35
 
Bafra 1453 Fetihspor'un Genç Futbolcusu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor Akademesine gitti
Bafra 1453 Fetihspor'un Genç Futbolcusu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor U 16 Akademisine davet edildi.
Spor Haberi
Bafra 1453 Fetihspor'un Genç Futbolcusu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor Akademesine gitti

Bafra 1453 Fetihspor'un Genç Futbolcusu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor U 16 Akademesine gitti

 

SAMSUN Bölgesi 1. Amatör ligi ekiplerinden Bafra 1453 Fetihspor'un alt yapısından yetişen 2007 doğumlu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor U 16 yaş grubu Akademi Alt yapısı kampına davet edildi.

 

Bafra 1453 Fetihspor Kulübü Başkanı ve Teknik Sorumlusu Berati Kara, Alt yapıdan yetişen futbolcularımızın isimleri bilinmiş Kulüplerden  rağbet görmesi ve davet alması Kulübümüz, Bafra, Bölgemiz ve ailelerimiz adına gurur verici.

 

İlk olarak Alt yapıdan 5 futbolcu kardeşimizi Trabzonspor Akademi Alt yapı seçmelerine gönderdik. Oradaki seçmelerde 2010 doğumlu Kerem Dere ile 2021 doğumlu Emir Kayra Şen futbolcularımız Trabzonspor Alt yapı Akademesine seçildiler.

 

Kara, şimdi ise Bafra 1453 Fetihspor Kulübünün genç futbolcusu olan ve ilk kuruluşundan bu güne kadar her yaş kategorisinde başarılı bir grafik çizen 2007 doğumlu Metehan Yıldız Çaykur Rizespor U 16yaş grubu Akademi Alt yapı takımının kampına davet edildi. Bizde genç alt yapı futbolcumuzu Rize'ye gönderdik.

 

Kara, 1453 Fetihspor Kulübü olarak güzel şeylere imza atmak onur ve gurur verici bir şey. Emeğimizin karşılığını alma adına mutlu oluyoruz. Genç futbolcu arkadaşlarımızın yolu daha uzun, ama onlar için her şey yeni başlıyor.

 

Onlar için Bafra 1453 Fetihspor Kulübü, Bölgemiz ve futbolcularımız değerli Ailelerine adına gurur ve onur verici. Kara, biz Bafra 1453 Fetihspor Kulübü olarak futbolcu yetiştirmeye devam edeceğiz, çünkü bizim işimiz bu diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, 1453, Fetihspor'un, Genç, Futbolcusu, Metehan, Yıldız, Çaykur, Rizespor, Akademesine, gitti,
Yorumlar
Haber Yazılımı