Altınkaya Mahallesi muhtar adayı Soruklu’ya ilgi büyük!
Haber
29 Mart 2024 - Cuma 00:19
 
Altınkaya Mahallesi muhtar adayı Soruklu’ya ilgi büyük!
Bafra’nın büyük mahallelerinden, Altınkaya Mahallesi’nde 5 muhtar yarışıyor.
Bafra Haberi
Altınkaya Mahallesi muhtar adayı Soruklu’ya ilgi büyük!

Altınkaya Mahallesi’nin güçlü isimlerinden, muhtar adayı Sefai Soruklu’ya ilgi her geçen gün artıyor.

 

 Başkan adayı gibi çalışan Altınkaya Muhtar adayı Sefai Soruklu’ya iftar saatleri ile iftardan sonra seçim kampyası için açtığı büroya her gün ziyaretler yapılıyor.

 

SAMİMİYETLE ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ.

 

Bafra’nın sevilen simalarından, Altınkaya Mahallesi muhtar adayı Sefai Soruklu, “ Çocukluğum  mahallemde geçti, elimden geldiği kadarıyla mahalle sakinlerinle hep iyi geçindim.Fikir alış verişinde bulundum. Büyüdüğüm mahallede, bu güne kadar kazandığım tecrübeleri hayata geçirmek için aday oldum. Samimiyetle çalışacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz. “ Dedi.

 

BEN BİRİLERİ GİBİ VAATLER VERMİYORUM.

 

Mahallede 5 adayın olduğunu da söyleyen Sefai Soruklu,” Ben birileri gibi, şunu yapacağım bunu yapacağım, diyerek vaatler vermiyorum. Mahalle sakinlerimizin büyüklerinle, istişareler ederek, beraber hareket etmeyi hayal ediyoruz. Seçilen azalarımızla birlikte hareket ederek, vatandaşımızın takdiri ile göreve geldiğimizde, büyük bir aşk ile çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Şeklinde konuştu.

 

Ayrıca muhtar adayı Sefai Soruklu, 31 Mart yerel seçimde bizleri ziyaret eden başkan aday adaylarına başarılar dileyerek ziyaretleri için, teşekkür de etti.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Altınkaya, Mahallesi, muhtar, adayı, Soruklu’ya, ilgi, büyük!,
Yorumlar
Haber Yazılımı