Alaçamspor'da Özcan Nazlım Güven Tazeledi
Haber
29 Mayıs 2022 - Pazar 18:02
 
Alaçamspor'da Özcan Nazlım Güven Tazeledi
SAMSUN Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden Alaçamspor üyelerinin katılımı ile Alaçam Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongrede tek liste ile kongreye giren mevcut Kulüp Başkanı Özcan Nazlım üyelerin oyları  tekrar seçilerek güven tazeledi
Spor Haberi
Alaçamspor'da Özcan Nazlım Güven Tazeledi

Alaçamspor'da Özcan Nazlım Güven Tazeledi

 

SAMSUN Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden Alaçamspor üyelerinin katılımı ile Alaçam Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongrede tek liste ile kongreye giren mevcut Kulüp Başkanı Özcan Nazlım üyelerin oyları  tekrar seçilerek güven tazeledi.

 

Kongreye, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, Esnaf Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez, CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, Deva Partisi İlçe Başkanı Serkan Dağlı, Geyikkoşan Ağası Hasan Asan, Muhtarlar ve Alaçamspor gönüllüleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede Başkan Özcan Nazlım açılış konuşması yaparak davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Divan başkanlığına Mehmet Aydoğdu, Kâtipliğe Hüseyin Acar ve Ferdi Canbaz seçilerek divan heyeti görevi devraldı. Kulübün gelir giderlerinin ve 2023 yılı bütçelerinin okunmasının ardından divan tarafından onaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda gelir gider tablolarında itiraz olmaması üzerine üyeler tarafından kabul edildi.

 

Alaçamspor Kulüp Başkanı Özcan Nazlım, kongreye katılan üyeleri bilgilendirdi, Kulüp olarak ilçemiz genelinde spora yatkın gençleri ve çocukları belirleyerek, spora kazandırdıklarını ve ilçemizde başarıdan başarıya adım atan Alaçamspor Bocce takımı sporcularına ve Antrenörü Gökhan Bozdemir’e ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Bizleri her daim destekleyen ve ilçemizde yapılan altyapı çalışmalarımızda yalnız bırakmayan hocalarımız Ahmet Karadağ, Erol Ceylan ve Ömer Karahan hocalarımıza sonsuz teşekkür ederim dedi.

 

Alaçamspor yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerde üyelerimiz bezleri yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman yanımızda hissettik bundan dolayı da üyelerimize de yönetim kurulum adına teşekkür ederim dedi. Son olarak seçimlere geçildi, yapılan seçimler sonrası 63 üyenin katılım sağladığı kongrede 53 kişi sandık başına giderek yeni yönetimi belirledi.

 

Yapılan seçimler sonrasında yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu: Başkan Özcan Nazlım üyeler, Aziz Kaya, Yaşar Mustafa Ergün, Bülent Alver, Ramazan Acar, Murat Asan ve Onur Kartal oldu. Yapılan seçimler sonrası Başkan Özcan Nazlım, Kongremize katılarak bizleri onurlandıran her kese teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçamspor'da, Özcan, Nazlım, Güven, Tazeledi, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı