Alaçamspor 90 + 2 de Coşkun' la Güldü
Haber
28 Kasım 2021 - Pazar 16:33
 
Alaçamspor 90 + 2 de Coşkun' la Güldü
Samsun Süper Amatör ( SAL) liginin B gurubunun 4. haftasında Alaçamspor Alaçam Şehir Stadyumun da Havza Belediyespor' u konuk etti.
Spor Haberi
Alaçamspor 90 + 2 de Coşkun' la Güldü

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) Emin Kar sezonun B grubunun 4 haftasında Alaçamspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği çekişmeli geçen maçta Havza Belediyespor'u 90 + 2 Coşkun Sağlam' ın attığı golle 1-0 mağlup etti

Her iki ekipte saha hafta için Trabzon'da Trafik kontrol görevini yerine getirmeye çalışırken bir sürücünün çarpması sonucu görevinin başında şehit düşen Alaçam nüfusuna kayıtlı Polis memuru Yusuf Ceylan'ı anasına " Seni asla unutmayacağız pankartı ile çıktılar.

İlk yarıya her iki ekipte kontrollü başladı. Rakibine göre daha tutuk başlayan taraf ev sahibi Alaçamspor olurken, ilk dakikalarda rakip kalede Fahrettin Teke, Kazım Sayyar ve Coşkun Sağlam ile etkili olmaya çalıştı. Rakip Havza Belediyespor ise rakibine göre daha istekli olan taraftı.

Her iki ekipte ilk yarıda gol pozisyonlarında fazla üretici olmayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler.

İkinci yarıya Alaçamspor gol bulmak amacıyla hızla başlayan taraftı.

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen ev sahibi Alaçamspor istediği golü bir türlü bulamadı.

Havza Belediyespor'da rakip kalede görülse de istediği golü bulamadı.

Başladığı gibi bitecek görülen maçta 90 + 2 son sözü ev sahibi Alaçamspor' dan Coşkun Sağlam attığı golle söylemiş oldu. Alaçamspor rakibine göre tutuk başladığı maçta son dakika da bulduğu kritik golle 1-0 mağlup ederek puanını 8' e çıkarmış oldu.

Maçtan sonra kısa bir değerlendirme yapan Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, durağın ve iyi başlamadığımız bir maç oldu.Yine de futbolcularımı kutluyorum maçın son dakikasında kadar maçı bırakmadılar mücadelerini sürdürdüler. Bunun meyvesini de 90 + 2 de Coşkun Sağlam ile bulduğumuz golle aldık.Karadağ, bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz.

Ligin 5 haftasında Alaçamspor Cumartesi günü Bafra Şehir Stadyumun da Hacınabispor' a konuk olacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçamspor, 90, +, 2, de, Coşkun', la, Güldü, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı