Alaçam Spor için bir araya geldiler
Haber
03 Eylül 2022 - Cumartesi 13:32
 
Alaçam Spor için bir araya geldiler
SAMSUN'UN Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden Alaçamspor'a şehir dışında hayatlarını sürdüren iş insanları Alaçamspir'tam destek için yemekte bir araya geldiler
Spor Haberi
Alaçam Spor için bir araya geldiler

Alaçam Spor için bir araya geldiler

 

SAMSUN'UN Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden Alaçamspor'a şehir dışında hayatlarını sürdüren iş insanlarından Alaçamspor'a tam destek için yemekte bir araya geldiler.

 

Samsun Süper Amatör Ligi ekiplerinden Alaçamspor sezon öncesi Kulüp başkanı Özcan Nazlım, yönetim kurulu ve teknik heyet, Alaçamspor’a gönül verenlerin katılımı ile düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelerek Kulübe desteğin yanı sıra yemeğe katım sağlayan misafirler moral buldular.

 

Alaçamspor Kulübü Başkanı Özcan Nazlım açılış konuşmasında “2022-2023 yılı sezonumuzun hazırlıklarına önümüzdeki ay itibarı ile şehir stadımızda çalışmalarımıza başlayacağız. Bilindiği üzere kulübümüzün sabit gelir kaynağı bulunmadığından, bütün harcamalar yönetim kurulu üyelerimiz, kurumlar, siz değerli katılımcılar, üyelerimiz ve bağışsever iş insanlarımız sayesinde gerçekleşmekte olup geçtiğimiz yıl yardımlarını bizlerden esirgemeyen Ziraat Odası Güreş Ağası Sayın Turgut Şahin’e, Geyikkoşan Güreş Ağazı Sayın Hasan Asan’a, Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grurubu derneği başkan ve yönetimine, Samsun Büyükşehir Belediyesine, Alaçam Belediyesine, Emekli Danıştay Üyesi Sayın Osman Tural’a, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Sayın Hüseyin Bedir’e, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hüseyin Sönmez’e, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Sayın Mehmat Aydoğdu’ya, Alaçam Esnaf Odası Başkanı Sayın Vedat Özyılmaz’a, Kaya Yapı İnşaat Sayın Kaya Asan’a, Kıyas Köse AVM’ye, İş İnsanı Sayın Dursun Çetin Beye, Av. Muhammat Ergin’e, DAMSAN Şirketler gurubu adına Sefa beye, Özdemir İnşaat Ramazan Özdemir’e, Kıcıroğlu Restaurat sahibi Ersin Kıcır’a, eski başkanlardan Turan Uzunay ve Mustafa Çelik başkanlarıma ve ismini sayamadığım tüm bağışseverlere Alaçamspor Kulübü olarak teşekkür ederim.

 

Başkan Nazlım sözlerine şöyle devam etti: Ayrıca spor kulübümüze desteklerini hiç esirgemeyen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Cansu Keskin Karaaslan’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Ersin İleri’ye minnattarız. Yine 2022 yılı sezonu başlamadan önce büyük maddi destek sözü veren Turgut Şahin Ağamıza, İş İnsanı Şükrü İnanır’a, İş İnsanı Mehmet Çavuş’a, Pilsa adına Erdinç Güner’e teşekkür ediyoruz.

 

Maddi kaynaklarımız sınırlı olasına rağmen tüm branşlarda ilçemize yakışır sonuçlar alan futbol takımımızın antrönerleri Ahmet Karadağ, Erol Ceylan ve Ömer Karahan hocalarımıza, Bocce takımı hocamız Gökhan Bozdemir ve son olarak güreş hocamız Murat Sağlam’a, tiribün liderlerimiz Hüseyin Acar Şehvan Filizli ve Önder Çakır’a Alaçamspor adına sonsuz teşekkürler ederiz.

 

Geceye katılanlar birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelerek halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Alaçamspor'a yardım kampanyası için satılan biletlerin kuralarının çekilişleri yapılarak hediyeleri çıkan misafirlerin hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçam, Spor, için, bir, araya, geldiler,
Yorumlar
Haber Yazılımı