Alaçam'da Muhtarlar Bir Araya geldi
Haber
22 Haziran 2022 - Çarşamba 14:50
 
Alaçam'da Muhtarlar Bir Araya geldi
SAMSUN'UN Alaçam İlçesindeki Mahalle Muhtarları, Muhtarlar Derneği tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kahvaltı programında bir araya geldiler.
Gündem Haberi
Alaçam'da Muhtarlar Bir Araya geldi

Alaçam'da Muhtarlar Bir Araya geldi

 

SAMSUN'UN Alaçam İlçesindeki Mahalle Muhtarları,Muhtarlar Derneği tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kahvaltı programında bir araya geldiler.

 

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez 21 Haziran 2022 Çarşamba günü Sınırlı Sorumlu Gökçebogaz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında Başkan Sönmez birlik ve beraberlik vurgusu yaparak bizler yeri geldi mi mahallelinin dert ortağı, abisi, ablası babası annesi oluyoruz.

 

Bizim görevimiz mahallelerimizde ilçemizde yaşayan herkesin doğumdan ölümüne kadar iyi gününde, kötü gününde yanında olmak. Biz büyük bir aileyiz. Mahallelerimizde ve ilçemizde yaşayan herkesin sorununu taşıdığı ilk kapıyız. Biz birlikte yaşadığımız herkese karşı sorumluyuz.

 

Bu sorumlulukla bize karşı sorumluluğu olanlarında takipçisiyiz. Bugüne kadar Alaçam ilçesinde bireysel çalıştık. Bundan sonra her sorunda muhtarımızla birlikte hareket edeceğiz. Yani hangi mahalle muhtarımızın bir sorunu varsa bunu gidermek için birlikte hareket edeceğiz.

 

Bizim için öncelik mahallelerimizde ve ilçemizde yaşayan eşimiz, dostumuz, komşularımızdır dedi. Alaçam Ziraat Odası Muhtarlar Derneği tarafından 13 Temmuz’da yapılacak olan Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinde hep birlikte hareket ederek anlımızın akı ile altından kalacağız dedi.

 

Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir: konuşmasında bizler birer aileyiz bu birlikteliğimizi gücümüz yettiği kadar sürdürmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz dedi. Başkan Bedir’de 13 Temmuz’da yapılacak olan Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinde geçen yıl ki gibi birlik ve beraberlik içerisinde bu yılda güreşlerimizi tamamlayacağız. Güreşlerimizde Kırkpınar da altın kemer almış Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil, İsmail Balaban, Saban Yılmaz, Recep Kara, Fatih Atlı, gibi birçok ünlü isimlerle anlaşma yapılıp 40 tane unlu başpehlivan güreşlerimizde kol bağlayacaklardır dedi.

 

Muhtarlar8n buluşmasında Alaçam nüfüslü PTT eski Genel Müdürü ve Danıştay üyesi emeklisi Osman Tural’da: yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek 13 Temmuz’da yapılacak olan Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinde elimizden geldiği kadar gücümüzün yettiği kadar yardım ediyoruz etmeye de devam edeceğiz dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçam'da, Muhtarlar, Bir, Araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı