AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
Haber
30 Mayıs 2022 - Pazartesi 17:36
 
AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı İlçe danışma Kurulu meclis toplantısı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile Bafra Öğretmenevinde gerçekleşti.
Bafra Haberi
AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

 

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı İlçe danışma Kurulu meclis toplantısı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile Bafra Öğretmenevinde gerçekleşti.

 

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı İlçe danışma Kurulu meclis toplantısı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya, Samsun AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Caner Göktepe, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül ve partililer katıldı.

 

İlçe danışma meclis toplantısı, İstiklal marşının okunmasının ardından başladı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Nami Baş yaptı. Baş konuşmasında İlçe teşkilatının yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç söz aldı. Kılıç konuşmasında, “Belediyeciliği yaparken 3 koldan götürülmesi gerektiğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı. Belediyecilik Sosyal Belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Gönül Belediyeciliği ve ayriyeten İcraat Belediyeciliğini aynı eş oranda yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

 

“KAPIKAYA FESTİVALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Kültür Faaliyetlerimiz ile ilgili inşallah bu sene Kapıkaya Festivalini gerçekleştireceğiz diyen Kılıç, “Kapıkaya Festivalinde TEKNOFEST gösterileri planlıyoruz. Çok yakında sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz. Bu ayın 11-12 sinde Türkiye genelinde ses getirecek bir satranç turnuvası düzenliyoruz. Ali Kale Turistlik Tesislerinde havuz başında 5 kategori ile Bafra olarak sesimizi duyuracağız. Gençlerimiz ile ilgili faaliyetlerimizde devam etmektedir. 2 hafta önce son sınıf 90 öğrencimizi Ankara’ya geziye gönderdik. Millet Kütüphanesi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ve Anıtkabir olmak üzere gezi düzenledik.

 

Bu haftaya ’da aynı şekilde öğrencilerimizi Kültür Faaliyetimiz için geziye göndereceğiz. Asıl amacımız gençlerimizin Ülkemizin nerelerden geçtiğini öğrenmelerini bilgi sahibi olmalarını istiyoruz. Lise sınavı LGS’ye girecek öğrencilerimize 1600 adet soru kitapçığı dağıttık sınava hazırlık için. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimiz içinde 1650 adet soru kitapçığı dağıttık. 10 bin adet hikaye kitaplarımızı da 3ve 4 sınıflarımıza dağıttık.

 

Geçmişimizdeki kahramanlarımızın hayatlarını anlatan karikatür, çizgi filim şeklinde kitaplarımızın arkasına kare kot şeklinde okutup izleyebilirler. Bu bizim için önemli bir faaliyetti. Yaklaşık 12’ye yakın kurslar vermekteyiz. Bunun yanında Geleneksel Sanatlar Kursu açtık. Ebru, El Sanatları, Tezhip bölümlerimiz bulunmaktadır.

 

Samsun’dan ve İstanbul’dan profesyonel hocalarımız eğitim vermektedir” Çevre ve Temizlik çalışmalarımızda birinci sınıf atık getirme merkezimizin çalışmaları bitmek üzere, yeraltı ve yerüstü olmak üzere onar tane konteynır getirdik ve vinçli toplamak üzere çalışmalarımız sürüyor şimdiye kadar 10 tanesini tamamladık diğerlerinin çalışmaları sürüyor” dedi. Orhan Kırcalı ise, “Ana Muhalefet Partisinin başındaki zatın kullanmış olduğu ifadeyi görüyorsunuz; bu aziz milletin oylarıyla seçilmiş olan Devlet Başkanına, Cumhurbaşkanına ve onun ekibine kullanmış olunan ifadeyi hep birlikte görüyoruz. Bu ifadeler bizi daha fazla motive etmesi daha fazla çalışmaya sevk aslında bizi vatandaşlarımızla daha fazla kenetlemeye sevk etmesi gerekir.

 

Ben bu olaya bu açıdan bakmak istiyorum. Allah razı olsun gerçekten sapa sağlam bir teşkilata sahibiz. Samsun’da İl Başkanlığımızın Başkanlığında Millet Vekillerimizle, Genel Başkan Yardımcılarımızla tüm dava arkadaşlarımızla, Kadın Kollarımızla,

 

Gençlik Kollarımızla, vatandaşlarımızla kenetlenmiş olan bir teşkilatımız var. Üye sayımız itibari ile Samsun’da birinci olan bir teşkilatın mensuplarıyız. Ben bu açıdan sizleri tebrik ediyorum çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardında toplantı dilek ve temennilerle devam etti. Program çekilen toplu fotoğraf karesi ile son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, Bafra, İlçe, Danışma, Kurulu, Toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı