Ahmet Yeni, Ak Parti ilçe başkanlığında partililerle buluştu
Haber
06 Mart 2024 - Çarşamba 18:56
 
Ahmet Yeni, Ak Parti ilçe başkanlığında partililerle buluştu
Ak Parti, 22. 23. ve 24.’üncü Dönem Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştu.
Bafra Haberi
Ahmet Yeni, Ak Parti ilçe başkanlığında partililerle buluştu

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ahmet Yeni partililere buluşurken gazetecileri açıklamada bulundu.

 

Ak Parti 22.,23. Ve 24.’üncü dönemde Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,” Üç dönem milletvekili yapmış olan Uzun bir yola çıkmışız. Yol arkadaşlığımız var. Sözlerimiz var. Bunları ilk duruş dediğimiz o duruş ile birlikteliğimizden aldığımız, cumhur ittifakımızdan aldığımız tevli ile birlikte yolumuza devam ediyoruz. Ben aşağı yukarı 40 seneyi aşkın bir süredir Cumhurbaşkanımız ile, İstanbul teşkilatımız ile beraber çalıştım. Milletvekilliği dönemlerimde de sizlerle birlikte olduk. Tabi her seçim çok önemli. Bu seçimde daha çok önemli, İstanbul, Ankara ve Türkiye genelinde Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisiyle teşkilatıyla birlikte başarılı oldu ve başarıyı sağladı. Şimdi de teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, onların sahadaki çalışmaları ile birlikte elhamdülillah sonuç aldık. Herkes bir başkasının kazanacağını söylediği zaman bile biz istikametimiz belli yolumuza devam ediyoruz, çalışmalarımız yapıyoruz. Sonra da Allah’a tevekkül ediyoruz. İnancımız bunu gerektiriyor. Yola çıktığımız arkadaşlarımız var, yolda bize iştirak eden arkadaşlarımız var ama maalesef her şeyi ile beraber bizimle olması gereken arkadaşlarımız zaman zaman başka yerlere sapıyorlar. “ Dedi.

 

Ahmet Yeni,” Herkes aday adayı oldu. Bizim yanımızda AK Parti çizgisinde olup da yarışan, iştirak eden AK Parti unvanından istifade eden, geçmişte onu taşıyan arkadaşlarımızın bazılarının resmini gördüm dışarda üzüldüm. Niye? Ben bu unvanı, yürüyüşü AK Partiden almışım. Bana bu yetkiyi AK Parti vermiş. Peşinden aynı arkadaşlar maalesef AK Parti’den aday adayı olmuşlar. Bizim AK Parti imkanlarını, pozisyonlarını sonuna kadar geçmişte kullandılar. Şimdi de başka partiye geçip orda da kullanmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Hani yolumuz birdi? Dava bizim davamız değil mi? AK Parti’den başka bir yere bırakın geçip aday olmayı bir oy bile yanlışlıkla kaydırmak Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyada dik duruşuna karşı bir hareket, bir engeldir. Bütün dünya Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadrosuna bakıyor. Sen üç beş menfaat yüzünden partiyi satıp başka bir yere geçiyorsun. Sen olduğun zaman, seni aday gösterdiğimiz zaman tamam, Hamit Kılıç’ı gösterdiğimiz zaman geçiyorsun başka yere. İnanın samimi söylüyorum bu millet Recep Tayyip Erdoğan’a yanlış yapanlara ders verecek. Biz bu çalışmaları bu çerçevede her yerde yapıyoruz. İnsan biraz çekinir, utanır. Recep Tayyip Erdoğan ve kadroları bir başkasının hayal edemediğini, yapamadığı gerçekleştirdi. Milletimiz ne istediyse yaptık. Dönmek yok. Bizim davamız, hedefimiz belli. Kudüs bizi bekliyor. Bütün dünya Müslümanları Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu bekliyor. Sen, özel, şahsi menfaatler sebebiyle AK Parti aday adayı oluyorsun sonra sen aday gösterilmeyince başka partiye geçtiğini” ifade etti.

 

 

Açıklamalarına devam eden eski vekil Ahmet Yeni,” Bizim dışımızda bakıyorum bizimle beraber hareket edenler şimdi yalpalamışlar sağa sola. Bu düpedüz şahsi, menfaatin dışında bir şey değildir. Sen olsan iyi, ama bir başka arkadaşımızı seçtiğinde sonuçta genel merkez bir şeye karar verdi. Bir şeye karar verildikten sonra onun peşinde hep birlikte çalışmamız lazım. Genel merkezimize güvenmiyorsak neden partide bulunup yıllarımızı veriyoruz? O bizimle beraber, AK Parti unvanından istifade edip de bizi satan arkadaşlar görecekler inşallah. Bu seçimlerde halkımız onlara öyle bir ders verecekler ki neye uğradıklarını anlamayacaklar. Sonuç olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Çalışmalarımızı yapıp bekleyeceğiz. Sandıklar açıldığında inanın çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

 

Ahmet Yeni,” Ben bakıyorum şimdi bazı bizimle yanımızda olan, her türlü işini gördüğümüz, arzu ettiği istikamette ne yaptıksa şimdi bundan parti çevresinde veya meclis üyesi, belediye başkanı olamadıkları için geçtiler başka yere. Halkımız ve biz teşkilatlar olarak onlara da ciddi bir ders vereceğiz. Menfaatleri uğruna, bu davayı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu zedelemeye çalışıyorlar. Türkiye’de gıpta ile hayretle izlediğimiz faaliyetler, çalışmalar oluyor. Yıllarca hayal edemediğimiz, düşünemediğimiz şeyleri şu anda üretiyoruz. Muhteşem işler yaptık. Altyapıyı Türkiye’de bitirdik. Araçlarımızı ürettik. Bunlar bu teşkilatların, halkın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye verdiği destekle oluyor. Bu millet bunu biliyor. İktidarın hizmetlerini, belediyeler ile olan işbirliğini biliyor. “ dedi.

 

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” Seçim arifesindeyiz. Hep beraber teşkilat olarak çalışıyoruz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız sahada sürekli çalışıyor. Biz teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile beraber hem esnaf ziyareti hem köy ziyareti ile güzel bir çalışmayı sergiliyoruz. Allah’ın izniyle inşallah 31 Mart akşamı hep beraber büyük bir başarıyı elde edeceğiz. Buna kalpten inanıyorum. Sadece kazanmak değil tabii her zamanki hedefimiz en yüksek oy oranı ile kazanmak. Bunu hep söylüyorum inşallah öyle de olacak. “ dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet, Yeni,, Ak, Parti, ilçe, başkanlığında, partililerle, buluştu, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı