Adem Topçuoğlu 42'nci sınavına girdi
Haber
17 Haziran 2023 - Cumartesi 17:24
 
Adem Topçuoğlu 42'nci sınavına girdi
Adem Topçuoğlu 42'nci sınavına girdi
Eğitim Haberi
Adem Topçuoğlu 42'nci sınavına girdi

27 Yıllık öğretmenlik mesleğinden emekli olan Adem Topçuoğlu üniversite sınavına girme alışkanlığından bu yılda vazgeçmedi.

 

Sadece askerlik yapıtığı dönemde, hayatı boyunca 2’kez üniversite sınavını kaçıran Topçuoğlu, bu günde sınava erken kalkarak hazırlığını yaptıktan sonra gireceği okulun yolunu tuttu.

 

60 yaşındaki öğretmen Adem Topçuoğlu, Ben her sene girdiğim için heyecan yok, 1980 ilk ÖSS sınavına girişim, 17 haziran 2023 yılı tam 42 kez sınava gireceğim. 80’de başlayan, sınav serüvenim bu gün 42 ile devam edeceğini kaydetti.

 

Samsunspor’u seven Topçuoğlu, Her sınav girişimde sınav giriş sayısını gösteren forma hazırlıyordum, bu sene ise Samsunspor’un 11 yıl aradan sonra tekrar şampiyon olmasından Samsunspor’un formasıyla sınava girmeyi düşündüm. Bu da bir mutluluk , bu moralle Şampiyon olmamız sınavda bana etki yapar.” Dedi.

 

Sınavlara sürekli girdiğini söyleyen Topçuoğlu, öğrencilerin sınavlarda stres yapmamaları, sınava girenlerin hepsi bu duyguyu yaşayacaklar, ilk sınavı kazanamazlarsa daha sonraki sınavlarda telafi ederler, 42’nci girdiğim sınavda 2 lisans 3 ön lisans bitirdim. 27 yıllık öğretmenlik hayatımı da tamamladım. Şuan Anaoldu Üniversitesi İlhayet Üniversitemi yeni bitirdim, bundan sonrada sınava girmeyeceğim, eğitime devam etmeyeceğim. Sınavlara gire gire evliliği unuttuk artık bundan sonra evliliğe bakmamız lazım. “

 

Sınava gireceğim ama eğitime devam etmeyeceğim 5 tane diplomam var evliliğe bakacağım. Sınava gireceğim zaman öğrencilere etki edecek diye konuşuluyor, tabi ben bu sınava gireceğim yarın girmeyeceğim, Üniversite amacım yok, amacım sınava girip çıkmak, Liseden mezun olmuş gibi sınava gireceğim o heyecanı yaşayacağım buda bana yetiyor. Öğrenci arkadaşlara da başarılar diliyorum. Kanbersiz düğün olmaz, bensizde sınav olmaz. Ben girmeden rahat edemeyeceğim buda benim bir alışkanlığım.” Diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adem, Topçuoğlu, 42'nci, sınavına, girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı