34 Yıllık Tecrübe Baf Pide ve Lahmacun Salonu Damak Tadınıza yön veren Lezzet
Haber
11 Ocak 2022 - Salı 23:04
 
34 Yıllık Tecrübe Baf Pide ve Lahmacun Salonu Damak Tadınıza yön veren Lezzet
SAMSUN’UN Bafra ilçesi Gençlik Caddesi Cumhuriyet Mahallesi Askeri Şubesi karşısında 34 yıldır Meşhur Bafra Kapalı Kıymalı Pidesi, Lahmacunu,Açık Pide çeşitleri ve Baf Pide ve Lahmacun salonu olarak damak tadınıza yön vermeye devam ediyor
Bafra Haberi
34 Yıllık Tecrübe Baf Pide ve Lahmacun Salonu Damak Tadınıza yön veren Lezzet

SAMSUN’UN Bafra ilçesi Gençlik Caddesi Cumhuriyet Mahallesi Askeri Şubesi karşısında 34 yıldır Meşhur Bafra Kapalı Kıymalı Pidesi, Lahmacunu,Açık Pide çeşitleri ve Baf Pide ve Lahmacun salonu olarak damak tadınıza yön vermeye devam ediyor.

 

Asla ismi değişmeyen Baf Pidenin işletme sahibi İsmail Ataseven ve ortağı Emrah Şan, burada tecrübeli pide deneyimli ustalarımızla 34 yıldır var olan hamur işinde yani Meşhur Kapalı Kıymalı Pide dahil olmak üzere Pastırmalı, Kuşbaşılı, Peynirli, Suçuklu ve Karışık açık pide çeşitleri ve Lahmacunla ilçemiz ile ilçe dışına hizmetlerimiz devam ediyor.

 

Baf Pide Ailesi olarak vatandaşımıza hijyenik bir şekilde vermiş olduğu siparişi kapısına kadar getiriyoruz bu şekilde de 34 yıldır tamaklarında tat bıraktığımız bu lezzetli pidelerden mahrum ve uzak kalmamış oluyorlar. İnşallah bu hastalık bir an önce gider eskisi gibi Baf Pide Ailesinin konuğu misafiri olmaya devam ederler bu lezzeti bilen ve bilmek isteyenler için.

 

Özel siparişleriniz için sizlere bir telefon kadar yakınız, bir telefon açarak vereceğiniz siparişler sağlığınızı düşünerek hijyenik bir şekilde sizlere ulaşacak. Baf Pide Güvenilir Yeriniz neden mi 34 yıldır hep aynı yerde adreste olduğu için sizlerin güveninin asla boşa çıkarmayan mahçup etmeyen kuruluşun adıdır Baf Pide ve Lahmacun Salonu.

 

34 Yılın Verdiği Tecrübe ve Özgüveniyle Baf Pide ve Lahmacun Salonu damak tadınıza yön vermeye ve yanınızda olmaya devam edecek sizlerle birlikte. Baf Pide ve Lahmacun Salonunda bekleniyorsunuz !!!

Kaynak: Editör:
Etiketler: 34, Yıllık, Tecrübe, Baf, Pide, ve, Lahmacun, Salonu, Damak, Tadınıza, yön, veren, Lezzet,
Yorumlar
Haber Yazılımı