Birleşik Kamu İş İl Başkanı Onur GÜNDÜZ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Birleşik Kamu İş İl Başkanı Onur GÜNDÜZ, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruma adına Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada sonucu ağır yaralanan Samsun'un Havza ilçesi doğumlu öz evladımız olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon şehit düştürmüştür.

Şehidimize Allah'tan Rahmet dilerken, başta kederli Ailesi olmak üzere Milletimizin başı sağ olsun...

 

 

Birleşik Kamu İş İl Başkanı Onur GÜNDÜZ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yılını kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tarihi çocuklara armağan etmesinin nedeni, milletin geleceğinin çocuklar olduğuna gönülden inanmasıdır. Çocukların görmezden gelinmemesi, iyi yetiştirilmesi, değerinin anılması için 23 Nisan tarihini çocuklara armağan etmiştir.

 

Çocuk sevgisiyle bilinen Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklar ile ilgili söylediği birçok sözü vardır. En ünlü sözü olarak bilinen, "Bütün ümidim gençliktedir" sözü ile Türkiye geleceğini Türk gençlerinin oluşturacağına inandığını ifade etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk, çocukların geleceğin bir gülü olduğunu ifade etmiş ve şu sözü söylemiştir: "Küçük hanımlar, küçük beyler...

 

Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

 

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun.

 

Birleşik Kamu İş İl Samsun Başkanı Onur GÜNDÜZ