Samsun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Samsun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

 

Samsun Ziraat Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Samsun İlkadım Ziraat Odası Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı.

 

 

Samsun Ziraat Odaları il Koordinasyon Kurulu toplantısını Türkiye Ziraat Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Kozoglu, Arslan Soydan'ın katılımıyla, Samsun İl ve İlçe Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Samsun İlkadım Ziraat Odasında  düzenlendi.

 

Toplantıda Samsun İlinin ve İlçelerin Tarım sorunları çözüm ve öneriler hakkında görüşmelerde bulunuldu. Her ay bir ilçede gerçekleştirdikleri toplantıların amacının çiftçi sorunlarını masaya yatırarak çözümler noktasında istişare ederek çareler aramak olduğunu söylediler.

 

 

"Samsun Ziraat Odası başta olmak üzere tüm ilçelerimizin katılımı ile bugün İlkadım ilçemizde gerçekleştirilen Samsun Ziraat Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısına gerçekleştirdik. Samsun İlkadım Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayım. Bu toplantılar ile bölge çiftçilerimizin sorunları masaya yatırılmayız." dedi.