Bocce İl Seçmeleri Alaçam' da Yapıldı

Bocce Samsun İl seçmeleri 26 Mart tarihinde Alaçam Bocce sahasında yapıldı. İl seçmesine 85 sporcu katıldı.

 

Alaçam Bocce sahasında yapılan müsabakalar çok yoğun ve çekişmeli geçen maçlar sonucunda yıldızlar gençler ve büyükler kategorisinde ilk üç dereceyi elde eden sporcular 12 -16 Nisan tarihleri arası Antalya kemer de yapılacak Türkiye şampiyonasında Samsun ilini temsil edeceklerdir.

 

Alaçam Bocce sahasında yapılan müsabakalar sonunda, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli takım Antrenörü Gökhan Bozdemir il seçmesinde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Alaçamspor Bocce takımı sporcuları il seçmesine damga vurdular. 12-16 Nisan da yapılacak Türkiye şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.

 

Alaçam Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ev sahipliğinde çok güzel bir müsabakalar yapıldı. Amacımız Türkiye şampiyonasında Samsun ilini en iyi şekilde temsil ederek yeni milli sporcular ülkemize kazandırmak olacaktır dedi.

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR: Yıldız Erkek: 1-Görkem Duran, 2-Aşkın Kösem, 3-Cemilcan Ak, Yıldız Kız: 1-Sevcan Gündoğdu, 2-Sevda Coşkun, 3-Medine Yılmaz Genç Erkek: 1-Zafer Yaman, 2-Muhammet Ufuk Ak, 3-Emre Kodal Genç kız: 1-ilayda Varol, 2-Buse Kır, 3-Rabianur Uzunay Büyük Bayan: 1-Gülistan Keleş, 2-Fatma Ayçil, 3-Filiz Keskin Büyük erkek: 1-Serdar Çorlu, 2-Ferdi Gençay, 3-Cengiz Aydoğdu