1453 Fetihspor Galibiyetle Dönüyor

Samsun Bölgesi 1 Amatör ligi D gurubun ilk haftasında Bafra 1453 Fetihspor Samsun Suni Çim sahasında konuk olduğu Zeytinlikspor'u Görkem ve Sefa Şenocak (2) attığı gollerle sahadan 3-0 net skorla ayrılırken hanesine de 3 puan yazdıran taraf oldu.

 

Samsun Bölgesi 1 Amatör Ligi D grubun ilk haftasında Bafra 1453 Fetihspor Samsun Suni Çim sahasına Zeytinlikspor' a konuk oldu. Deplasmanda olmasına rağmen ilk yarıya daha istekli ve iyi başlayan taraf Bafra 1453 Fetihspor oldu.

 

Oynadığı etkili ve iyi futboluyla rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren Bafra 1453 Fetihspor geliştirmiş olduğu sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan taraftı.

 

Bunun meyvesi olan golü de 20. Dk Sefa Şenocağ' ın sağ tarafta etkili ortasına iyi ve zamanında yükselen Görkem Ceylan' nın attığı güzel kafa golüyle Bafra 1453 Fetihspor karşılaşmada 1-0 öne geçti.

 

Bu golle rahatlayan Bafra 1453 Fetihspor rakip kale de ikinci golü arayan ekipti.

 

Dakikalar 35 gösterirken tercübeli futbolcu Orhan Şahin' nin ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu maçın orta hakemi direk penaltı atışına hükmetti.

 

Penaltı atışında topun başına geçen Sefa Şenocak kullandığı penaltı atışını gole çevirince Bafra 1453 karşılaşmada durumu 2-0 getirdi.

 

Maçta daha etkili olan Bafra 1453 Fetihspor kalesinde rakibine gol pozisyonu tanımadı.

 

İlk yarı da başka gol olmayınca deplasmanda rahat ve iyi oyun sergileyen Bafra 1453 Fetihspor soyunma odasına 2-0 üstün giren takım oldu İkinci yarıya da ilk yarı da olduğu iyi ve baskılı başlayan Bafra 1453 Fetihspor oldu.

 

İkinci yarını 65 dakikasında ilk golün mimari olan Görkem Ceylan' a rakibi tarafından arkadan yapılan müdahale sonrası rakibinin sağ tarafı çaprazından kazanılan serbest vuruşu etkili kullanan Sefa Şenocak attığı güzel frikik golüyle kendisinin ikinci maçta ise takımının 3 golüne imza attı.

 

Bu golden sonra maçta başka gol olmayınca karşılaşma Bafra 1453 Fetihspor' un zaferi ile sonuçlandı.

 

Samsun Bölgesi 1 Amatör Ligini D gurubunda ki ilk haftasında deplasmanda olan Bafra 1453 Fetihspor karşılaştığı Zeytinlikspor' u 3-0 net skorla yenerek hanesine de 3 puan yazdırırken ilk haftaya da galibiyetle başlamış oldu. Bafra Fetihspor 1 Amatör ligi D gurubunun ikinci haftasında ise 20 Mart Pazar günü saat:13:00 başlayacak olan maçta eski stadyumun yanındaki Suni Çim sahasında Pınarspor'u konuk edecek.

 

Bafra 1453 Fetihspor Alican - A.Hakan - Rasim - Özgür - Mertcan - M. Uğur - Sefa Ayaz - Metehan - Sefa Şenocak - Orhan - Görkem Teknik Direktör : Berati KARA Yedekler Bünyamin Aksoy Ahmet Can Bozal Taha Demircan Baran Avcı Mustafa Can Taşdelen Hüseyin Toduk Engin Güngör Muhammet Sağın Burak Akyüz Mücahit Bulut